Čokoládová kolečka

Čokoládová kolečka

Suroviny:

  • 30 dkg hladké mouky
  • na špičku nože prášku do pečiva
  • 15 dkg moučkového cukru
  • 15 dkg másla
  • 3 žloutky
  • 15 dkg nahrubo nakrájené čokolády
  • špetka skořice
  • špetka citrónové kůry
  • pikantní marmeláda na slepování
  • čokoládová poleva na polití
  • čokoládové lupínky na dozdobení

Postup:

  1. Vypracujeme těsto, které necháme odležet. Vyválíme a vykrajujeme kolečka, která pečeme ve vyhřáté troubě.
  2. Vychladlé slepujeme pikantní marmeládou, polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme čokoládovými lupínky nebo jinou dekorací.

Jednoduché recepty pro pacienty se stomií a po operaci střev

Ukázka kuchařky
Všechny recepty je možné stáhnout jako PDF kuchařku.